© BeautyFace Trading 2016

  Uit het assortiment

BeautyFace Aloë Vera extract hydraterend, herstellend en beschermend collageen masker professioneel 

  

Voor alle huidtypen en leeftijden met een onrustige, (zon) belaste huid met zichtbaar vocht tekort en spanningsgevoel. Helende werking.

Aloë is het grote bewezen wonder van de natuur; verzachtend, helend, versterkend, beschermend. Samen met een boost aan de collageen en elastine vezels blijkt het de ideale partner voor alle huidtypen. De oude Grieken wisten Aloë Vera al op waarde te schatten en het blijkt keer op keer een onmisbare partner in cosmetica.

Heeft een direct merkbaar, positief effect op een droge, ruwe huid met spanningsgevoel. Intensief vocht herstellend. Brengt rust terug in de huid na chemische peelings, bindweefsel massages en diverse mechanische treatments. Door toepassing van micro natural marine collageen deeltjes kan het in de diepste huidlagen haar positieve effecten hebben. Resultaat: een rustiger, ontspannen, elastischer huidbeeld, intens gehydrateerd. Minder droogterimpeltjes.

Dominante werkstoffen: natural marine collageen, aloë vera leaf extract, aloë vera leaf oil, hyaluronic acid, allantoine.

Ingredients INCI: Aqua (Water), Glycerin, Collagen, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Extract, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Oil, Lubrajel Oil (Glycerin & Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer & Propylene Glycol & PVM/MA Copolymer), Hyaluronic Acid, L-Ascorbic Acid, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Allantoin, Panthenol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.

 

Goed om te weten: BeautyFace is een kant en klaar professioneel gezichtsmasker gebaseerd op natuurlijk marine collageen. De innovatieve techniek bestaat uit de structuur van het Hydrogel masker in combinatie met microdeeltjes collageen die tezamen gedrenkt zijn in een serum vol actieve bestanddelen. Het masker zorgt voor intense absorptie in de diepere huidlagen en heeft een sterker effect dan de standaard maskers.

Hydrogel masker heeft een filterwerking die in combinatie met de lichaamswarmte langzaam de actieve ingrediënten vrij geeft in de huid en verdamping voorkomt. Het BeautyFace natuurlijk collageen komt sterk overeen met de proteïnen van menselijke huidcellen, wordt door de huidcellen opgenomen en stimuleert op revolutionaire wijze de opbouw. Het masker heeft een effectieve herstellende werking, optimale vochtherstellende en anti-aging werking. De resultaten zijn direct zichtbaar vanaf de eerste toepassing. Een kuurverband van 5 behandelingen binnen het tijdperk van een maand geven een schitterend huidbeeld voor een langere periode. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van zeer luxe salontreatments.

 

TOEPASSING: Gezicht grondig reinigen inclusief peeling behandeling. Verpakking openen langs de scheurrand, masker voorzichtig uit verpakking nemen en op gezicht plaatsen, bij voorkeur in horizontale positie liggen. Masker goed aan laten sluiten op de individuele gezichtsvorm. Bij voorkeur 30 minuten pose tijd. Hierna het masker afnemen en het residu op het gelaat laten intrekken of inmasseren. Niets afnemen. Het werkzame effect is bij de eerste toepassing al zicht- en voelbaar. Voor een optimale werking adviseren wij 5 behandelingen uit te voeren met tussenpose van 3 tot 5 dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIST U DAT: Collageen de belangrijkste proteïne in het lichaam is en zelfs 70% van de huid bevat. Vanaf 25 jarige leeftijd neemt de opbouw van collageen in de huid al af en starten de huidverouderingsprocessen, ontstaan eerste lijntjes of rimpeltjes, de huid verliest sneller haar vochtreserve. Niet voor niets kom je collageen in veel cosmetica producten tegen.

 

Samenvattende effecten van de BeautyFace collageen maskers:

 

*  Aanvulling van collageen

*  Vermindert rimpels

*  Intens vochtherstellende werking

*  Verstevigde maar zachtere huid

*  Voorziet in vitamine en sporenelementen

*  Gladdere huid met een verbeterde teint