top of page
vegan gefermenteerd dode zeeklei collageen pro vliesmasker
vegan gefermenteerd dode zeeklei collageen home spa vliesmasker

BeautyFace Dode Zee klei zuiverend & anti acne vegan fermented collageen masker professioneel & home Spa 

  

Huidtypen van diverse leeftijden met neiging tot onzuiverheden, comedonen en vergrote poriën, pukkeltjes, littekens, rimpels.

 

Diep reinigende werking, anti bacterieel en anti septisch, activeert de afschilfering (peeling effect), werkt stimulerend op de bloedcirculatie, verbetert de huidstructuur, verminderd roodheid, verzachtend en vochtherstellend, vermindert acnevorming. Droogt de huid niet uit! Het masker geeft dermate diepe reiniging dat het toxische stoffen verwijdert en de huid zichtbaar gladder maakt. Natuurlijke marine collageen stimuleert de circulatie en de wederopbouw van de epidermis. Algen en Dode Zee modder met een stevige dosis aan mineralen en sporenelementen verminderen oneffenheden en verzacht rimpeltjes. De huid wint aan stevigheid en de huidspanning verbetert. Het masker exfolieert de epidermis en stimuleert het cellulair metabolisme. Ook geeft het een aantal waardevolle vitaminen en voedingsstoffen vrij. 

 

Dominante werkstoffen; natual marine collagen, dead sea extract, engelenwortel, algextract, eucalyptusolie, allantoine, vitamine B5.

 

Ingredients INCI: Aqua (Water), Holothuria cinerascens (Sea Cucumber) Collagen, Collagen ferment filtrate, 1,3 Propanediol, Maris Limus Extract, Angelica Archangelica Extract, Algae Extract, Vitis Vinifera (Fruit Seed) Extract,  Glycerin, D-Panthenol, Niacynamide, Beta Glucan, Sodium Hyaluronate, L-Ascorbic Acid, Tocopherol, Allantoin, Algin, Eucalyptus Globus Leaf Oil, Camphor, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Fragrance (from natural oil)

Er zit een percentage verschil aan werkstoffen tussen professional en home spa treatments.

 

Goed om te weten: BeautyFace is een kant en klaar professioneel gezichtsmasker gebaseerd op natuurlijk marine collageen. De innovatieve techniek bestaat uit de structuur van het Hydrogel masker in combinatie met microdeeltjes collageen die tezamen gedrenkt zijn in een serum vol actieve bestanddelen. Het masker zorgt voor intense absorptie in de diepere huidlagen en heeft een sterker effect dan de standaard maskers.

Hydrogel masker heeft een filterwerking die in combinatie met de lichaamswarmte langzaam de actieve ingrediënten vrij geeft in de huid en verdamping voorkomt. Het BeautyFace natuurlijk collageen komt sterk overeen met de proteïnen van menselijke huidcellen, wordt door de huidcellen opgenomen en stimuleert op revolutionaire wijze de opbouw. Het masker heeft een effectieve herstellende werking, optimale vochtherstellende en anti-aging werking. De resultaten zijn direct zichtbaar vanaf de eerste toepassing. Een kuurverband van 5 behandelingen binnen het tijdperk van een maand geven een schitterend huidbeeld voor een langere periode. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van zeer luxe salontreatments.

 

TOEPASSING: Gezicht grondig reinigen inclusief peeling behandeling. Verpakking openen langs de scheurrand, masker voorzichtig uit verpakking nemen en op gezicht plaatsen, bij voorkeur in horizontale positie liggen. Masker goed aan laten sluiten op de individuele gezichtsvorm. Bij voorkeur 30 minuten pose tijd. Hierna het masker afnemen en het residu op het gelaat laten intrekken of inmasseren. Niets afnemen. Het werkzame effect is bij de eerste toepassing al zicht- en voelbaar. Voor een optimale werking adviseren wij 5 behandelingen uit te voeren met tussenpose van 3 tot 5 dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIST U DAT: Collageen de belangrijkste proteïne in het lichaam is en zelfs 70% van de huid bevat. Vanaf 25 jarige leeftijd neemt de opbouw van collageen in de huid al af en starten de huidverouderingsprocessen, ontstaan eerste lijntjes of rimpeltjes, de huid verliest sneller haar vochtreserve. Niet voor niets kom je collageen in veel cosmetica producten tegen.

 

Samenvattende effecten van de BeautyFace collageen maskers:

 

*  Aanvulling van collageen

*  Vermindert rimpels

*  Intens vochtherstellende werking

*  Verstevigde maar zachtere huid

*  Voorziet in vitamine en sporenelementen

*  Gladdere huid met een verbeterde teint

 

  

bottom of page