BeautyFace Diamant & Zilver verjongend & voedend collageen masker professioneel & home spa

  

Middle aged en veeleisende huidtypen met de neiging tot onzuiverheden, vermoeide uitstraling en irritaties.

 

Vermindert rimpels, zuivert de huid van toxines. Regenereert, voedt, rejuvenates, hydrateert, activeert zuurstofopname, geeft gezonde glans en kleur voor een stralende huid. Dankzij de nano zilveren deeltje ondersteunt het een sterke regeneratie, stimulatie van cellulaire wederopbouw en houdt de werking van talgklieren onder controle. De huid neemt gemakkelijker zuurstof op en het cellulair metabolisme wordt extra ondersteund. Het helpt op de langere termijn voldoende vocht in de huid op te slaan. Diamantpoeder is een belangrijk ingrediënt vanwege het egaliseren en optimaliseren van de teint, it let's your skin glow! Het heeft positieve effecten op de bloedsomloop en beschermt tegen UV licht. Een peptide complex in combinatie met marine collageen stimuleert de aanmaak van elastine en collageenvezels voor een huidverstevigende werking. Hyaluronzuur met zijn bekende vochtbindende capaciteiten hydrateert de huid. Een zachte, stralende huid met minder rimpeltjes en een frisse opslag na iedere toepassing.

 

Dominante werkstoffen; natuurlijk marine collageen, hyaluronzuur, actieve nano diamant en zilver deeltjes, arbutine, elastine, mineralen en sporenelementen.

 

Ingredients INCI: Aqua (Water), Glycerin, Collagen, Propylene Glycol, Peptide Complex, Vitis Vinifera (Grape Seed) Extract, Lubrajel Oil (Glycerin & Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer & Propylene Glycol & PVM/MA Copolymer), Argentum Metallicum (Silver) Powder, Hyaluronic Acid, Diamond Powder, L-Ascorbic Acid, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Allantoin, Elastin, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.

 

 

Goed om te weten: BeautyFace is een kant en klaar professioneel gezichtsmasker gebaseerd op natuurlijk marine collageen. De innovatieve techniek bestaat uit de structuur van het Hydrogel masker in combinatie met microdeeltjes collageen die tezamen gedrenkt zijn in een serum vol actieve bestanddelen. Het masker zorgt voor intense absorptie in de diepere huidlagen en heeft een sterker effect dan de standaard maskers.

Hydrogel masker heeft een filterwerking die in combinatie met de lichaamswarmte langzaam de actieve ingrediënten vrij geeft in de huid en verdamping voorkomt. Het BeautyFace natuurlijk collageen komt sterk overeen met de proteïnen van menselijke huidcellen, wordt door de huidcellen opgenomen en stimuleert op revolutionaire wijze de opbouw. Het masker heeft een effectieve herstellende werking, optimale vochtherstellende en anti-aging werking. De resultaten zijn direct zichtbaar vanaf de eerste toepassing. Een kuurverband van 5 behandelingen binnen het tijdperk van een maand geven een schitterend huidbeeld voor een langere periode. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van zeer luxe salontreatments.

 

TOEPASSING: Gezicht grondig reinigen inclusief peeling behandeling. Verpakking openen langs de scheurrand, masker voorzichtig uit verpakking nemen en op gezicht plaatsen, bij voorkeur in horizontale positie liggen. Masker goed aan laten sluiten op de individuele gezichtsvorm. Bij voorkeur 30 minuten pose tijd. Hierna het masker afnemen en het residu op het gelaat laten intrekken of inmasseren. Niets afnemen. Het werkzame effect is bij de eerste toepassing al zicht- en voelbaar. Voor een optimale werking adviseren wij 5 behandelingen uit te voeren met tussenpose van 3 tot 5 dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIST U DAT: Collageen de belangrijkste proteïne in het lichaam is en zelfs 70% van de huid bevat. Vanaf 25 jarige leeftijd neemt de opbouw van collageen in de huid al af en starten de huidverouderingsprocessen, ontstaan eerste lijntjes of rimpeltjes, de huid verliest sneller haar vochtreserve. Niet voor niets kom je collageen in veel cosmetica producten tegen.

 

Samenvattende effecten van de BeautyFace collageen maskers:

 

*  Aanvulling van collageen

*  Vermindert rimpels

*  Intens vochtherstellende werking

*  Verstevigde maar zachtere huid

*  Voorziet in vitamine en sporenelementen

*  Gladdere huid met een verbeterde teint