top of page
vegan gefermenteerd diamant goud collageen pro vliesmasker
vegan gefermenteerd diamant goud collageen home spa vliesmasker

BeautyFace Diamant en Goud herstellend en verhelderend collageen masker professioneel & home spa

  

Opbouwend en verhelderend collageen gezichtsmasker bij rimpels, veeleisende huidtypen met een vale teint.

 

Een aanrader voor bijzondere gelegenheden, een party of receptie waar je in het middelpunt kunt staan. Voor de rijpe, middle aged huid, normaal tot droog met signalen van een vale teint en rimpeltjes. De huid vraagt om rejuvenation, huidstructuur verbetering en flexibiliteit. Met de gouddeeltjes  ontstaat een sterkere regeneratie en verjongend effect. Het opgenomen goud is in staat om door te dringen tot in diepere huidlagen. Zo beschermt het tegen vrije radicalen en stimuleert de cellulaire opbouw. Diamantpoeder is een belangrijk ingrediënt vanwege het egaliseren en optimaliseren van de teint, it makes your skin glow. Het heeft positieve effecten op de bloedsomloop en beschermt tegen UV licht. Een peptide complex in combinatie met marine collageen en biologisch gefermenteerd vegan collageen stimuleert de aanmaak van elastine en collageenvezels voor een huidverstevigende werking. Hyaluronzuur met zijn bekende vochtbindende capaciteiten hydrateert de huid. Een zachte, stralende huid met minder rimpeltjes en een frisse opslag na iedere toepassing.

 

Dominante werkstoffen; Collagen ferment filtrate, collagen, colloidal 24 gold, diamant powder, hyaluronic acid, peptide complex Vitamine E en B5.

Ingredients INCI PRO: Aqua (Water), Phyto Collagen, Collagen ferment filtrate, 1,3 Propanediol, Vitis Vinifera (Fruit Seed) Extract,  Glycerin, Coloidal Mica, D-Panthenol, Niacynamide, Beta Glucan, Mica (Gold), Hyaluronic Acid, L-Ascorbic Acid, Tocopherol, Elastin, Algin, Diamond Powder, Rosa Canina Flower Oil, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Fragrance (from natural oil)

 

Er is een verschil in % werkstoffen tussen de professional en home spa treatment.

Goed om te weten: BeautyFace is een kant en klaar professioneel gezichtsmasker gebaseerd op natuurlijk marine collageen. De innovatieve techniek bestaat uit de structuur van het Hydrogel masker in combinatie met microdeeltjes collageen die tezamen gedrenkt zijn in een serum vol actieve bestanddelen. Het masker zorgt voor intense absorptie in de diepere huidlagen en heeft een sterker effect dan de standaard maskers.

Hydrogel masker heeft een filterwerking die in combinatie met de lichaamswarmte langzaam de actieve ingrediënten vrij geeft in de huid en verdamping voorkomt. Het BeautyFace natuurlijk collageen komt sterk overeen met de proteïnen van menselijke huidcellen, wordt door de huidcellen opgenomen en stimuleert op revolutionaire wijze de opbouw. Het masker heeft een effectieve herstellende werking, optimale vochtherstellende en anti-aging werking. De resultaten zijn direct zichtbaar vanaf de eerste toepassing. Een kuurverband van 5 behandelingen binnen het tijdperk van een maand geven een schitterend huidbeeld voor een langere periode. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van zeer luxe salontreatments.

 

TOEPASSING: Gezicht grondig reinigen inclusief peeling behandeling. Verpakking openen langs de scheurrand, masker voorzichtig uit verpakking nemen en op gezicht plaatsen, bij voorkeur in horizontale positie liggen. Masker goed aan laten sluiten op de individuele gezichtsvorm. Bij voorkeur 30 minuten pose tijd. Hierna het masker afnemen en het residu op het gelaat laten intrekken of inmasseren. Niets afnemen. Het werkzame effect is bij de eerste toepassing al zicht- en voelbaar. Voor een optimale werking adviseren wij 5 behandelingen uit te voeren met tussenpose van 3 tot 5 dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIST U DAT: Collageen de belangrijkste proteïne in het lichaam is en zelfs 70% van de huid bevat. Vanaf 25 jarige leeftijd neemt de opbouw van collageen in de huid al af en starten de huidverouderingsprocessen, ontstaan eerste lijntjes of rimpeltjes, de huid verliest sneller haar vochtreserve. Niet voor niets kom je collageen in veel cosmetica producten tegen.

 

Samenvattende effecten van de BeautyFace collageen maskers:

 

*  Aanvulling van collageen

*  Vermindert rimpels

*  Intens vochtherstellende werking

*  Verstevigde maar zachtere huid

*  Voorziet in vitaminen en sporenelementen

*  Gladdere huid met een verbeterde teint

 

  

bottom of page