top of page

  Uit het assortiment

BeautyFace Gouddeeltjes verjongend, circulatie bevorderend collageen masker

  

Middle aged en veeleisende huidtypen met signalen van rimpels en veroudering.

 

Bij dit huidtype is er aanzienlijke behoeft aan rejuvenation, stimulering van het metabolisme en herstel van de vezelstructuur. Actieve anti rimpel- en vochtherstellende werking, verstevigend, stimuleert doorbloeding, versnelt de celregeneratie, verbetert de stevigheid, huiddikte en dichtheid, oxygeneert. Een peptide complex in combinatie met marine collageen stimuleert de aanmaak van elastine en collageenvezels voor de huidverstevigende werking. Hyaluronzuur met zijn bekende vochtbindende capaciteiten hydrateert de huid. Een zachte, stralende huid met minder rimpeltjes en een frisse opslag na iedere toepassing.

 

Dominante werkstoffen; Natural marine Collagen, Peptide Complex, Grape Seed Extract, Mica (Gold), Hyaluronic Acid, L-Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Elastin, Diazolidinyl Urea, Retinol.

 

Ingredients INCI: Aqua (Water), Glycerin, Collagen, Propylene Glycol, Peptide Complex, Vitis Vinifera (Grape Seed) Extract, Lubrajel Oil (Glycerin & Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer & Propylene Glycol & PVM/MA Copolymer), Mica (Gold), Hyaluronic Acid, L-Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Allantoin, Elastin, Diazolidinyl Urea, Retinol, Iodopropynyl Butylcarbamate.

 

 

Goed om te weten: BeautyFace is een kant en klaar professioneel gezichtsmasker gebaseerd op natuurlijk marine collageen. De innovatieve techniek bestaat uit de structuur van het Hydrogel masker in combinatie met microdeeltjes collageen die tezamen gedrenkt zijn in een serum vol actieve bestanddelen. Het masker zorgt voor intense absorptie in de diepere huidlagen en heeft een sterker effect dan de standaard maskers.

Hydrogel masker heeft een filterwerking die in combinatie met de lichaamswarmte langzaam de actieve ingrediënten vrij geeft in de huid en verdamping voorkomt. Het BeautyFace natuurlijk collageen komt sterk overeen met de proteïnen van menselijke huidcellen, wordt door de huidcellen opgenomen en stimuleert op revolutionaire wijze de opbouw. Het masker heeft een effectieve herstellende werking, optimale vochtherstellende en anti-aging werking. De resultaten zijn direct zichtbaar vanaf de eerste toepassing. Een kuurverband van 5 behandelingen binnen het tijdperk van een maand geven een schitterend huidbeeld voor een langere periode. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van zeer luxe salontreatments.

 

TOEPASSING: Gezicht grondig reinigen inclusief peeling behandeling. Verpakking openen langs de scheurrand, masker voorzichtig uit verpakking nemen en op gezicht plaatsen, bij voorkeur in horizontale positie liggen. Masker goed aan laten sluiten op de individuele gezichtsvorm. Bij voorkeur 30 minuten pose tijd. Hierna het masker afnemen en het residu op het gelaat laten intrekken of inmasseren. Niets afnemen. Het werkzame effect is bij de eerste toepassing al zicht- en voelbaar. Voor een optimale werking adviseren wij 5 behandelingen uit te voeren met tussenpose van 3 tot 5 dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIST U DAT: Collageen de belangrijkste proteïne in het lichaam is en zelfs 70% van de huid bevat. Vanaf 25 jarige leeftijd neemt de opbouw van collageen in de huid al af en starten de huidverouderingsprocessen, ontstaan eerste lijntjes of rimpeltjes, de huid verliest sneller haar vochtreserve. Niet voor niets kom je collageen in veel cosmetica producten tegen.

 

Samenvattende effecten van de BeautyFace collageen maskers:

 

*  Aanvulling van collageen

*  Vermindert rimpels

*  Intens vochtherstellende werking

*  Verstevigde maar zachtere huid

*  Voorziet in vitamine en sporenelementen

*  Gladdere huid met een verbeterde teint

 

  

bottom of page