top of page
NEVEL_edited.jpg
KAMILLE SPRAY.JPG

CHAMOMILE HYDROLATS ORGANIC BOOSTER SPRAY MASKER

Chamomile Organic Hydrolats booster spray Gevoelige naar irritatie neigende huid

IST spray mask is gebaseerd op een puur kamille hydrolats en hyaluronic acid om je huid te verjongen, kalmeren en verzachten. Pluk jij deze bloem?
Een verbluffend intens masker in spray vorm dat ingezet wordt tijdens de salontreatment ter regeneratie en voeding. Maar ook thuis ’s morgens en ’s avonds onder een crème, overdag over je make-up als vochterherstel, kalmeren en verzachten.

Met de verrijkte plantaardige hydrolats sprays krijgt je de huid een snelle natuurlijke oppepper.

Uiteraard met een bij je huidtype passend cocktail aan werkstoffen én een hoge dosering hyaluron. Snel, safe en simpel!

 

Een verpakking is toereikend voor vele malen hydraterend booster plezier. Ochtend, avond of tussen alle bedrijvigheid door. Ja zelfs over je make up heen! Spray boosters worden je trouwe maatje in de badkamer, op kantoor, in de auto en uiteraard op vakantie en in salonbehandelingen.

Met een receptuur die op 99% biologische basis werd ontwikkeld garandeert BeautyFace je zuivere werkstoffen op je huid die een goed gevoel en mooie uitstraling geven.

Organic Hydrolats spray booster Chamomile

Voor de gevoelige naar irritatie neigende huid.

Actieve, puur natuur booster spray gebaseerd op hydrolat plantenwater & hyaluronzuur.

 

Dit masker werkt kalmerend, verzachtend en is welkom als relax effect.  Ideaal om te verzachten en kalmeren voor een droge, gevoelige huid. Is extreem zacht & puur als de natuur.

 

HOW TO USE:  

 

Over het gereinigde gezicht vernevelen en wachten tot het opgenomen is in de huid. Daarna verder werken zoals gewenst. Kan ook als tussendoor verfrissing spray toegepast worden.

  

INCI:  ARTHEMIS NOBIUS HYDROSOL WATER (ROMAN CHAMOMILE), ARTHEMIS NOBIUS STEM CEL, SODIUMHYALURONATE,  POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ARTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL.

 

bottom of page