top of page
201811048_BeautyFace_Zigzagfolder serums
serum-lifting.png

INTELLIGENT SKIN THERAPY SERUM

ACTIVE SKIN CONCENTRATE DEEP LIFTING

 

 

Hoog geconcentreerd liftend en reconstruerend serum gebaseerd op extreem actieve peptiden. Stimuleert de celgroei. Voor een rimpelverzachtend effect en merkbaar verstevigd huidbeeld. De elasticiteit van de huid neemt toe en het verminderd uithangen door zijn opspannende effect.

 

 

ACTIVE INGREDIENTSHGH (*ook wel afgekort tot GH) is een humaan hormoon dat wordt gemaakt in de hypofysevoorkwab. De belangrijkste functie is het stimuleren van de productie en afgifte van groeifactoren. Het groeihormoon beïnvloedt slechts enkele soorten cellen. Het heeft een directe werking op cellen in het weefsel.

 Huiddikte en stevigheid nemen toe. Rimpels verminderen en het ontstaan ervan vertraagt. Hier wordt een nagebootste variant toegepast met dezelfde eigenschappen voor een periodieke huidverbetering en als een anti aging. Niet toxisch,  heeft geen invloed op de hormoonhuishouding. RH Polypeptide (KGF) zorgt voor de aanmaak van keratinocyten wat o.a. bijdraagt in de aanmaak van nieuw huidtissue.

 

 

INGREDIENTS INCIAQUA, GLYCERINE, ACETYL HEXAPEPTIDE 8, HUMAN GROWTH FACTOR HGH*,   RH POLYPEPTIDE (KGF; Keratinocyte Growth Factor), PENTAPEPTYDE 37,  TOCOPHERYL ACETATE, GLUTATHIONE, CECROPIN, VITAMIN COMPLEX, PHENOXYETHANOL, POLYGLYCERYL-3 ESTERS.  

 

 

TOEPASSING; het concentrate serum mag bij iedere gelegenheid doch bij voorkeur 's-avonds aangebracht worden op een gereinigd gezicht onder de gebruikelijke dag- en nachtverzorging. Zorg dat het serum goed in de huid opgenomen is alvorens een crème te gebruiken.

Een kuur van 5 tot 10 dagen is zeker haalbaar uit 1 flacon van 10 ml. Doseer hiervoor 1 à 2 druppels per behandeling.

 

In beautysalons kan de intensiteit van het serum toenemen door toepassing van o.a. Iontoforese, ultra geluid- of lichttherapie en meso therapy.

 

TIP: Door de verkozen inhoudsmaat kun je kuren achter elkaar combineren zoals deep lifting i.c.m. het collageen serum, phyto flavonoïden i.c.m. oxygen zuiverend serum etc.

 

 

Voor alle BeautyFace serums kunnen wij vermelden:

 

  • Ingrediënten van o.a. planten, kruiden en mineralen.

  • Geen kleur of geurstoffen

  • 99,6% vanuit natuurlijke basis ontwikkeld

  • Geen parabenen, SLES, SLS, parfum, kleurstof

  • Niet comedogeen

  • Past bij ieder cosmetica merk

  • Kent geen verslavende neven effecten

 

bottom of page