top of page
NEVEL_edited.jpg
BASIL MINT SPRAY.JPG

BASIL & MINT HYDROLATS ORGANIC SPRAY BOOSTER MASKER

Basil mint Organic Hydrolats booster spray bij acne of neiging tot onzuiverheden.


IST spray mask is gebaseerd op een puur basilicum en munt hydrolats om je huid te laten stralen. All day long.  Een verbluffend intens masker in spray vorm dat ingezet wordt tijdens de salontreatment bij acne en reinigende treatments. Maar ook thuis ʼs morgens en ʼs avonds onder een crème, overdag over je make-up om te verfrissen en een rustige huid te behouden.
 

Met de verrijkte plantaardige hydrolats sprays krijgt de huid een snelle natuurlijke oppepper.

Uiteraard met een bij je huidtype passend cocktail aan werkstoffen én een hoge dosering hyaluron. Snel, safe en simpel!

 

Een verpakking is toereikend voor vele malen hydraterend booster plezier. Ochtend, avond of tussen alle bedrijvigheid door. Ja zelfs over je make up heen! Spray boosters worden je trouwe maatje in de badkamer, op kantoor, in de auto en uiteraard op vakantie en in de salonbehandelingen.

Met een receptuur die op 99% biologische basis werd ontwikkeld garandeert BeautyFace je zuivere werkstoffen op je huid die een goed gevoel en mooie uitstraling geven.

Organic Hydrolats spray booster Basil/Mint

Acne of neiging tot onzuiverheden

Actieve, puur natuur booster spray gebaseerd op hydrolat plantenwater & hyaluronzuur.

HOW TO USE: 

Over het gereinigde gezicht vernevelen en wachten tot het opgenomen is in de huid. Daarna verder werken zoals gewenst. Kan ook als tussendoor verfrissing spray toegepast worden.

INCI: MENTHA PIPERA HYDROSOL WATER, OCINIUM BASILICUM HYDROSOL WATER, SODIUM HYALURONATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, MENTHA PIPERA FLOWER OIL.

bottom of page