top of page
NEVEL_edited.jpg
ROOS SPRAY.JPG

STEMM CEL ROSE HYDROLATS ORGANIC BOOSTER SPRAY MASKER

Stemcel rose Organic Hydrolats booster spray voor een dunne, rijpere huid met gebrek aan stevigheid.


IST spray mask is gebaseerd op een puur rozen hydrolats, stemm cel en hyaluronic acid als energiebron voor je huid. All day long. Een verbluffend intens masker in sprayvorm dat ingezet wordt tijdens de salontreatment om stevigheid en huidspanning te verbeteren. Maar ook thuis

ʼs-morgens en ʼs-avonds onder een crème, overdag over je make-up als vochterhersteller, ter regene- ratie en elasticiteit verbeterend.

Met de verrijkte plantaardige hydrolats sprays krijgt je de huid een snelle, natuurlijke oppepper.

Uiteraard met een bij je huidtype passend cocktail aan werkstoffen én een hoge dosering hyaluron. Snel, safe en simpel!

Een verpakking is toereikend voor vele malen hydraterend booster plezier. Ochtend, avond of tussen alle bedrijvigheid door. Ja zelfs over je make up heen! Spray boosters worden je trouwe maatje in de badkamer, op kantoor, in de auto en uiteraard op vakantie en in salonbehandelingen.

Met een receptuur die op 99% biologische basis werd ontwikkeld garandeert BeautyFace je zuivere werkstoffen op je huid die een goed gevoel en mooie uitstraling geven.

Organic Hydrolats spray booster Stemm Cel rose

HOW TO USE:  

 

Over het gereinigde gezicht vernevelen en wachten tot het opgenomen is in de huid. Daarna verder werken zoals gewenst. Kan ook als tussendoor verfrissing spray toegepast worden.

  

INCI: ROSA DAMASCENA HYDROSOL WATER, ROSE DAMASCENA STEM CELL, ROSA ROOT FERMENT FILTRATE, SODIUM HYALURONATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM SORBATE, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL.

bottom of page