top of page
NEVEL_edited.jpg
ZEEALGEN SPRAY.JPG

HYDROLATS SEA WATER ALGAE & HYALURON SPRAY BOOSTER MASKER

Algae Hyaluron Organic Hydrolats booster spray voor een dunne huid neigend naar vochttekort.


IST spray mask is gebaseerd op zeewater, zuivere algen & salvia hydrolat & hyaluronic acid met krachtige, herstellende effecten.
Een verbluffend intens masker in spray vorm dat ingezet wordt tijdens de salontreatment om vochtherstel en regeneratie te bevorderen. Maar ook thuis ʼs morgens en ʼs avonds onder een crème, overdag over je make-up om te hydrateren en zachtheid te herstellen. 

Met de verrijkte plantaardige hydrolats sprays krijgt je de huid een snelle natuurlijke oppepper.

Uiteraard met een bij je huidtype passend cocktail aan werkstoffen én een hoge dosering hyaluron. Snel, safe en simpel!

 

Een verpakking is toereikend voor vele malen hydraterend booster plezier. Ochtend, avond of tussen alle bedrijvigheid door. Ja zelfs over je make up heen! Spray boosters worden je trouwe maatje in de badkamer, op kantoor, in de auto en uiteraard op vakantie en in salonbehandelingen.

Met een receptuur die op 99% biologische basis werd ontwikkeld garandeert BeautyFace je zuivere werkstoffen op je huid die een goed gevoel en mooie uitstraling geven.

 

Organic Hydrolats spray booster Algae Hyaluron

Dunne huid neigend naar vochttekort.

Actieve, puur natuur booster spray gebaseerd op hydrolat plantenwater & hyaluronzuur.

 

HOW TO USE: 

 

Over het gereinigde gezicht vernevelen en wachten tot het opgenomen is in de huid. Daarna verder werken zoals gewenst. Kan ook als tussendoor verfrissing spray toegepast worden.

 

INCI: MARIS AQUA/SEA WATER, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) FLOWER & LEAF STEAM WATER,SODIUM HYALURONATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL.

bottom of page