top of page

INTELLIGENT SKIN THERAPY MEN ONLY

 

ZUIVEREND EN VERFRISSEND KOMPRES MASKER MET BAMBOE SAP & ZEEZOUT

 

Intelligent Skin Therapy masker  is een geconcentreerd cocktail van extreem actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, in de vorm van een kant en klaar doordrenkt katoenen gezichtsmasker. Dankzij de speciaal voor de mannenhuid samengestelde composities met componenten van bamboe, zee zout en speciaal samengesteld plantenextract worden toxines verwijderd en neutraliseert het aanwezige schadelijke componenten. Hydrateert en regelt het evenwicht van de huid. Heeft een diep reinigende werking en verbeterd de teint. Stimulatie van de huid door cellulaire oxygenatie. De huid wordt vernieuwd, stralender, krijgt vernieuwde kracht en ziet er jonger uit. Vanwege zoutaminozuren en een combinatie van waardevolle planten, is diepere hydratatie zichtbaar in een gladder huidbeeld.  De unieke formule in combinatie met het katoenen masker, gedrenkt in een serum met hoogwaardige actieve ingrediënten laat na een behandeling al resultaat zien. De gekozen vorm van de actieve deeltjes is precies aangepast aan de huidstructuur en kent daardoor een  optimale opname en samenwerking met de huidcellen. De structuur van het masker fungeert als een filter om de werkstoffen te transporteren tot in de diepere huidlagen en voorkomt de verdamping tijdens het inwerken.

 

 

PROFESSIONAL INGREDIENTS INCI: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, AMINO ACID COMPLEX,BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, SEA SALT EXTRACT, COLLAGEN, AESCULUS HIPPOCASTANUM LEAF EXTRACT, PARSEA GRATISSIMA (AVOCADO) EXTRACT,  SODIUM HYALURONATE, HYDROXETHYL CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL,SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUIT & PLANT OIL)

VEGAN HOME SPA INGREDIENTS INCI: AQUA, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, SEA SALT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, 1,3 PROPANADIOL, GLYCERIN, AMINO ACID AGENTS, COLLAGEN (PLANT), AESCULUS HIPPOCASTANUM LEAF EXTRACT, PARSEA GRATISSIMA EXTRACT, LACTIC ACID, HYDROXETHYL CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUIT & PLANT OIL)

 

TOEPASSING; bij iedere gelegenheid doch bij voorkeur 's-avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht in plaats van de gebruikelijke nachtverzorging. Zorg dat het masker goed aansluit op het gezicht om verdamping naar buiten te voorkomen. De afsluitende werking van het kompres zorgt ervoor dat de werkstoffen zo diep mogelijk in de huid worden opgenemen. Na 15 tot maximaal 30 minuten het masker verwijderen en het eventuele residu afnemen. Indien mogelijk pas de volgende ochtend het gezicht reinigen. Als kuurbehandeling 2 tot maximaal 3 maal per week te gebruiken.

 

FACE BAMBO.png
bottom of page