top of page

MOOYA complete effect 10 signalen van een jongere huid

2 COMPONENTEN KANT EN KLAAR MASKER + SERUM

 

LEEFTIJD       : 35+

HUIDTYPE      : alle huidtypen

RESULTATEN: herstelt de signalen van een jongere, gezonde huid

 

 

Na het 35e levensjaar tonen vaak de eerste kenmerken van huidveroudering in gezicht en hals zich aan het oppervlak. De huid is wat vaker vaal en flets, verliest haar vochtvasthoudend vermogen en rimpels zijn in aantocht of ontwikkelen zich sneller, de huidstructuur is minder elastisch en stevig, de huid voelt al dunner aan. MOOYA complete effect 10 signalen van jongere huid is een intensieve 2 stappen complementaire behandeling die tegen de 10 signalen van huidveroudering ingaat. Dus niet alleen tegen rimpels en een stevige huid maar ook zichtbaarder mooiere teint en een stralend voorkomen. Dit is een van de 8 kant en klare, exceptioneel krachtige behandelingen met verhoogde concentraties aan actieve ingrediënten, exclusief voor beauty salon toepassing.

 

 

EFFECT:

 

 • Relaxed de zenuwen om zichtbare rimpels te verminderen

 • Optisch opgevulde huid, verzachtend

 • Verstevigt de huid door betere elasticiteit en spanning

 • Intense hydratatie en bescherming tegen vochtverlies

 • Verbetert de microcirculatie in de huid, versterkt de huid

 • Vermindert signalen van vermoeidheid

 • Verbetert de teint en vitaliteit

 • Krachtig mineraliserend en opbouwend effect

 • Vermindert zwellingen, vochtophoping en vlekjes

 • Wenselijk fluweel zacht en delicate huid

 

 

1e stap – VOORGEDRENKT ELASTISCH KATOENEN MASKER VOOR

                GEZICHT EN HALS

 

De unieke formulering van MOOYA complete effect 10 signalen van jongere huid masker komt voort uit de recent behaalde resultaten van biotechnologisch onderzoek. Door de juiste combinatie van een peptiden complex, hyaluronzuur, placenta extract (stamcellen) en een hoog geconcentreerde vitaminen en mineralen complex versnelt het de cel vernieuwing en het herstelproces. Het transporteren van de actieve werkstoffen is vergelijkbaar met een mechanisch geïnjecteerde behandeling zoals in esthetische klinieken. Posetijd van het masker bedraagt van 20 tot maximaal 30 minuten.

 

 

2e stap - ACTIEF SERUM MET GOUD & CERAMIDEN

 

Extreem gecondenseerd serum in de vorm van een gel, gebaseerd op ceramiden, goud, hyaluronzuur en een vitaminen complex, verzacht en verstevigt de huid en resulteert in zichtbare rejuvenation De compositie van het serum is bedoeld om de werkstoffen in het masker als het ware extra te activeren. Breng daarom altijd binnen 10 minuten na het afnemen van het masker het serum met een massage op. Het effect van deze behandeling is na toepassing direct zichtbaar. Voor een long lasting effect wordt een kuur van 5 tot 6 MOOYA Bio Organic (home spa) behandelingen binnen 14 dagen aanbevolen. Hierna volstaat 1 x per week naast uw gebruikelijke verzorgingsritueel voor een optimaal onderhouden huid.

 

 

INGREDIENTS INCI MASK: AQUA, GLYCERIN, 1-3 PROPANEDIOL, HYDROLIZED COLLAGEN, ALOE BARBADENSIS ROOT EXTRACT, PALMITOYL HEXAPEPTIDE 12, HYDRONATED POLUISOBUTENE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED EXTRACT,  VITAMIN MINERAL COMPLEX, PRO GLUKAN, HYDROLIZED ALGAE EXTRACT (SEA), HYALURONIC ACID, L-ASCORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, POLYGLUTAMIC ACID, DISODIUM EDTA, CARBOXYMETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN,  RETINOL, FRAGRANCE FROM NATURAL ESSENTIAL OIL.

INGREDIENTS INCI SERUM: AQUA, GLYCERIN, GLYCERYL MONOSTEARATE, HYDRONATED POLYDECENE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLYCOSIDE, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM (WHITE MINERAL OIL), PEPTIDE COMPLEX, HYDROLIZED COLLAGEN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ACETYL HEXAPEPETIDE 8, CERAMIDE 1, CERAMIDE 3, CERAMIDE 6, HIALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBIC ACID, DIMETHICONE, SODIUM ACRYLANTE COOPOLYMER, PHENOXYETHANOL, D-PANTHENOL, MICA (GOLD POWDER), FRAGRANCE FROM NATURAL OIL.

 

 

 • PRODUCT UITSLUITEND VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN BEAUTYSALONS

 • DE BEHANDELING IS IN TE LASSEN BIJ IEDER COSMETICA MERK

 • DERMATOLOGISCH GETEST

 • DIERPROEFVRIJ

 • KENT GEEN GEWENNING OF VERSLAVENDE WERKING

 

 

bottom of page