top of page

MOOYA complete effect dubbel lifting 40+ met calcium en zink

2 COMPONENTEN KANT EN KLAAR MASKER + SERUM

 

LEEFTIJD       : 40+

HUIDTYPE      : alle huidtypen met behoefte aan een power facelift

RESULTATEN: power face lift, verbetering van de stevigheid, elasticiteit en  

                          turgor

 

 

Rond het 40e levensjaar verliest de huid steeds sneller haar stevigheid en elasticiteit wat resulteert in zichtbare veroudering. Daarbij wordt de huid dunner, gevoeliger en nog eens droger. De MOOYA dubbel lifting 40+ behandeling is specifiek ontwikkeld om de stevigheid en elasticiteit te verbeteren en een liftend effect te bewerkstelligen voor de rijpere 40+ huidtypen. Dit is een van de 8 kant en klare, exceptioneel krachtige behandelingen met verhoogde concentraties aan actieve ingrediënten, exclusief voor beauty salon toepassing.

 

 

EFFECT:

 

 • Een power face lift

 • Verbetering van elasticiteit en stevigheid

 • Verfijnde huidtextuur

 • Aanzienlijke vermindering van rimpels

 • Intens vocht herstellend en mineraliserend

 • Vertraagt het verouderingsproces

 

 

1e stap – VOORGEDRENKT ELASTISCH KATOENEN MASKER VOOR

                GEZICHT EN HALS

 

De innovatieve formule van MOOYA COMPLETE EFFECT met een calcium, zink en een peptide complex spant de huid duidelijk zichtbaar op. Het verdikt de huid, brengt elasticiteit en veerkracht terug en verbetert de turgor dat resulteert in een verbeterde gezichtscontour. De huid voelt soepeler aan en is gladder. Het transporteren van de actieve werkstoffen is vergelijkbaar met een mechanisch geïnjecteerde behandeling zoals in esthetische klinieken. Posetijd van het masker bedraagt van 20 tot maximaal 30 minuten.

 

 

2e stap - ACTIEF SERUM MET GOUD & CERAMIDEN

 

Extreem gecondenseerd serum in de vorm van een gel, gebaseerd op ceramiden, goud, hyaluronzuur en een vitaminen complex, verzacht en verstevigt de huid en resulteert in zichtbare rejuvenation De compositie van het serum is bedoeld om de werkstoffen in het masker als het ware extra te activeren. Breng daarom altijd binnen 10 minuten na het afnemen van het masker het serum met een massage op. Het effect van deze behandeling is na toepassing direct zichtbaar. Voor een long lasting effect wordt een kuur van 5 tot 6 MOOYA Bio Organic (home spa) behandelingen binnen 14 dagen aanbevolen. Hierna volstaat 1 x per week naast uw gebruikelijke verzorgingsritueel voor een optimaal onderhouden huid.

 

 

INGREDIENTS INCI MASK: AQUA, GLYCERIN, AMINO ACIDS, SQUALEN, BETA GLUCAN, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL FRUIT & PLANT COMPLEX (NATURAL ESSENCE), SILICIUM CONCENTRATE, HYALURONIC ACID, ASCORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYL CELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, ACETYL HEXAPEPTIDE - 3, RETINOL, PARFUM/FRAGRANCE (FROM NATURAL ESSENTIAL OIL).

INGREDIENTS INCI SERUM: AQUA, GLYCERIN, GLYCERYL MONOSTEARATE, HYDRONATED POLYDECENE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLYCOSIDE, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM (WHITE MINERAL OIL), PEPTIDE COMPLEX, HYDROLIZED COLLAGEN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ACETYL HEXAPEPETIDE 8, CERAMIDE 1, CERAMIDE 3, CERAMIDE 6, HYALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBIC ACID, DIMETHICONE, SODIUM ACRYLANTE COOPOLYMER, PHENOXYETHANOL, D-PANTHENOL, MICA (GOLD POWDER), FRAGRANCE FROM NATURAL OIL.

 

 

 • PRODUCT UITSLUITEND VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN BEAUTYSALONS

 • DE BEHANDELING IS IN TE LASSEN BIJ IEDER COSMETICA MERK

 • DERMATOLOGISCH GETEST

 • DIERPROEFVRIJ

 • KENT GEEN GEWENNING OF VERSLAVENDE WERKING

bottom of page