top of page

MOOYA complete effect liftend en intens rimpelverminderend met biopeptiden

2 COMPONENTEN KANT EN KLAAR MASKER + SERUM

 

LEEFTIJD       : 50+

HUIDTYPE      : alle huidtypen met zichtbare rimpels

RESULTATEN: verzacht rimpels, verbetert de elasticiteit en huidspanning,

                           anti aging effecten

 

 

Na het 50e levensjaar wordt de huid merkbaar dunner, minder elastisch (elastine en collageen vezels verdwijnen merkbaar) en treden lijntjes en rimpels naar de voorgrond in de mond, neus en voorhoofd zones. De huid van de kin en hals verslapt en verandert mede daardoor de jonge gezichtsvorm.

 

MOOYA complete effect met biopeptiden stijgt boven een oppervlakkige behandeling uit en vult rimpels op, vergroot de elasticiteit en verfijnt zichtbaar de contouren. Dit is een van de 8 kant en klare, exceptioneel krachtige behandelingen met verhoogde concentraties aan actieve ingrediënten, exclusief voor beauty salon toepassing.

 

EFFECT:

 

  • Rejuvenation effect vergelijkbaar met botox behandeling

  • Zichtbare afname van rimpels

  • Opvullend effect van de huid

  • Verbetert stevigheid en elasticiteit

  • Correctie van de gezichtsvorm

 

 

1e stap – VOORGEDRENKT ELASTISCH KATOENEN MASKER VOOR

                GEZICHT EN HALS

 

De innovatieve formule van het MOOYA  complete effect masker met de compositie van een biopeptide complex werkt anders dan Botox-peptides. Mooya biopeptiden blokkeren ook de zenuwimpuls waardoor spiervezels ontspannen die rimpels veroorzaken maar mimiek blijft mogelijk. Dat verzacht dus wel het huidbeeld maar een natuurlijk effect blijft bestaan. Bovendien wordt door de proteïne synthese de regeneratie en reconstructie van collageen geaccelereerd. Het transporteren van de actieve werkstoffen is vergelijkbaar met een mechanisch geïnjecteerde behandeling zoals in esthetische klinieken. Posetijd  van het masker bedraagt van 20 tot maximaal 30 minuten. 

 

 

2e stap - ACTIEF SERUM MET GOUD & CERAMIDEN

 

Extreem gecondenseerd serum in de vorm van een gel, gebaseerd op ceramiden, goud, hyaluronzuur en een vitaminen complex, verzacht en verstevigt de huid en resulteert in zichtbare rejuvenation. De compositie van het serum is bedoeld om de werkstoffen in het masker als het ware extra te activeren. Breng daarom altijd binnen 10 minuten na het afnemen van het masker het serum met een massage op. Het effect van deze behandeling is na toepassing direct zichtbaar. Voor een long lasting effect wordt een kuur van 5 tot 6 MOOYA Bio Organic (home spa) behandelingen binnen 14 dagen aanbevolen. Hierna volstaat 1 x per week naast uw gebruikelijke verzorgingsritueel voor een optimaal onderhouden huid.

 

 

INGREDIENTS INCI MASK: AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, VEGETABLE PEPTIDE COMPLEX, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, HYDROLYZED HIBISCUS ESCULENTUS EXTRACT, HYDROLIZED COLLAGEN, BETA GLUCAN, CAMELIA SINENSIS EXTRACT, MALT EXTRACT, BETAINE MONOHYDRATE, TOCOPHERYL ACETATE, HYALURONIC ACID, ASCORBIC ACID, POLYGLUTAMIC ACID, DISODIUM EDTA, HYDROXETHYL CELLULOSE, PHENOXYETHANOL, RETINOL, ALLANTOIN, FRAGRANCE FROM NATURAL OIL.

INGREDIENTS INCI SERUM: AQUA, GLYCERIN, GLYCERYL MONOSTEARATE, HYDRONATED POLYDECENE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLYCOSIDE, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM (WHITE MINERAL OIL), PEPTIDE COMPLEX, HYDROLIZED COLLAGEN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ACETYL HEXAPEPETIDE 8, CERAMIDE 1, CERAMIDE 3, CERAMIDE 6, HYALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBIC ACID, DIMETHICONE, SODIUM ACRYLANTE COOPOLYMER, PHENOXYETHANOL, D-PANTHENOL, MICA (GOLD POWDER), FRAGRANCE FROM NATURAL OIL.

 

 

  • PRODUCT UITSLUITEND VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN BEAUTYSALONS

  • DE BEHANDELING IS IN TE LASSEN BIJ IEDER COSMETICA MERK

  • DERMATOLOGISCH GETEST

  • DIERPROEFVRIJ

  • KENT GEEN GEWENNING OF VERSLAVENDE WERKING

 

 

 

bottom of page