top of page

MOOYA complete effect mesotherapy met oesterproteïnen

2 COMPONENTEN KANT EN KLAAR MASKER + SERUM

 

LEEFTIJD       : 40+

HUIDTYPE      : alle huidtypen, aanbevolen bij mineralen en vitamine gebrek

RESULTATEN: verfrist, stralend jong van energie

 

 

Gekoppeld aan wisselende leeftijden veranderen ook de behoeften van de huid. Na het 40e levensjaar verzwakt het regeneratieproces. Een slecht gevoede huid ziet er sneller vermoeid uit, grauw en ruw. Dit merk je aan versnelde onrust op de huid ten gevolge van externe factoren zoals UV straling en luchtvervuiling. De vrije radicalen krijgen versneld grip op het verouderingsproces met diepere rimpels en expressielijnen en ten slotte het verlies van de jonge, frisse uitstraling tot gevolg. MOOYA complete effect mesotherapy met oesterproteïnen en een complex van aminozuren is een effectieve 2 stappenbehandeling die sterke regeneratie en rejuvenation garandeert. Ontwikkeld met focus op de leeftijdgroep 40+ om gelijkwaardige effecten te bereiken als in mechanische mesotharapy behandeling. Dit is een van de 8 kant en klare, exceptioneel krachtige behandelingen met verhoogde concentraties aan actieve ingrediënten, exclusief voor beauty salon toepassing.

 

EFFECT:

 

 • Diep voedend en mineraliserend

 • Herstelt de structuur en dikte van de huid

 • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid

 • Vermindert aanzienlijk rimpels en expressielijntjes

 • Verbetert de teint en onderdrukte vermoeide uitstraling

 • Zorgt voor een energieke regeneratie

 • Voorkomt een broze huid en perkament huid

 

 

1e stap – VOORGEDRENKT ELASTISCH KATOENEN MASKER VOOR

                GEZICHT EN HALS

 

De unieke formulering van MOOYA complete effect mesotherapy met oester proteïnen en aminozuren complex voorziet in een intensieve, zichtbare regeneratie en rejuvenation van de huid. Oesters zijn een bron van vele mineralen: zink, ijzer, calcium en vitaminen A en B12 en rijk aan aminozuren die vroege anti aging en anti rimpel werking kennen. Herstelt flexibiliteit, vlekjes verminderen en streeft een egalere teint na. Het masker stimuleert het cellulair metabolisme, herstelt de huid, huiddikte, stevigheid, voorkomt broze of een verharde huid. De huid gaat stralen, vol energie en vitaliteit. Het transporteren van de actieve werkstoffen is vergelijkbaar met een mechanisch geïnjecteerde behandeling zoals in esthetische klinieken. Posetijd van het masker bedraagt van 20 tot maximaal 30 minuten.

 

 

2e stap - ACTIEF SERUM MET GOUD & CERAMIDEN

 

Extreem gecondenseerd serum in de vorm van een gel, gebaseerd op ceramiden, goud, hyaluronzuur en een vitaminen complex, verzacht en verstevigt de huid en resulteert in zichtbare rejuvenation De compositie van het serum is bedoeld om de werkstoffen in het masker als het ware extra te activeren. Breng daarom altijd binnen 10 minuten na het afnemen van het masker het serum met een massage op. Het effect van deze behandeling is na toepassing direct zichtbaar. Voor een long lasting effect wordt een kuur van 5 tot 6 MOOYA Bio Organic (home spa) behandelingen binnen 14 dagen aanbevolen. Hierna volstaat 1 x per week naast uw gebruikelijke verzorgingsritueel voor een optimaal onderhouden huid.

 

 

INGREDIENTS INCI MASK: AQUA, GLYCERIN, SQUALANE, PROPYLENE GLYCOL, CAVIAR (SALMON) EXTRACT, PEPTIDE COMPLEX (RH OLIGOPEPTIDE 1-2, POLYPEPTIDE), HYDROLYSED OYSTER PROTEIN, HYALURONIC ACID, L-ASCORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROLYZED PEARL POWDER, POLYGLUTAMIC ACID, CARBOMER, SILICA, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, FRAGRANCE FROM NATURAL ESSENTIAL OIL.

INGREDIENTS INCI SERUM: AQUA, GLYCERIN, GLYCERYL MONOSTEARATE, HYDRONATED POLYDECENE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLYCOSIDE, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM (WHITE MINERAL OIL), PEPTIDE COMPLEX, HYDROLIZED COLLAGEN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ACETYL HEXAPEPETIDE 8, CERAMIDE 1, CERAMIDE 3, CERAMIDE 6, HYALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBIC ACID, DIMETHICONE, SODIUM ACRYLANTE COOPOLYMER, PHENOXYETHANOL, D-PANTHENOL, MICA (GOLD POWDER), FRAGRANCE FROM NATURAL OIL.

 

 

 • PRODUCT UITSLUITEND VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN BEAUTYSALONS

 • DE BEHANDELING IS IN TE LASSEN BIJ IEDER COSMETICA MERK

 • DERMATOLOGISCH GETEST

 • DIERPROEFVRIJ

 • KENT GEEN GEWENNING OF VERSLAVENDE WERKING

 

 

bottom of page