top of page

MOOYA complete effect rimpelgladstrijkende Hexapeptiden

2 COMPONENTEN KANT EN KLAAR MASKER + SERUM

 

LEEFTIJD       : 55+

HUIDTYPE      : alle huidtypen met zichtbare rimpelvorming

RESULTATEN: sterke vermindering van rimpels, voedend en verhelderend

 

 

Vermindering van oestrogeen is bekend na het 50e levensjaar. Maar dat dit verantwoordelijke hormoon ondertussen ook minder stimulatie geeft aan lipiden en fibroblasten om nieuw collageen en elastine vezels te bouwen en vocht te binden in de cellen, is een even feitelijke als onplezierige bijkomstigheid De huid heeft een verminderde doorbloeding, wordt slechter gevoed en geoxygeneert, verliest aan stevigheid en dikte. De dunnere huid wordt grijs, grauw en verslapt. In toenemende mate verzakt de gezichtscontour, de oogleden en zelfs zakt soms de neus uit. Een huid in deze leeftijd vraagt om een specifieke, verfijnde benadering. MOOYA  complete effect gladstrijkende Hexapeptide is een intensieve 2 stappen behandeling ontwikkeld naar de veeleisende wensen van een 55+ huid. Dit geeft uitzicht op minder rimpels (gladder strijken) optische opvulling van de huid en een intens voedingssysteem uniek voor dit type huid. De behandeling voorziet in zichtbare toename van de stevigheid, elasticiteit en helpt een ovalere gezichtsvorm en huidfuncties te ondersteunen. Dit is een van de 8 kant en klare, exceptioneel krachtige behandelingen met verhoogde concentraties aan actieve ingrediënten, exclusief voor beauty salon toepassing.

 

EFFECT:

 

 • Zichtbare driedimensionale vermindering van rimpels

 • Accelereert de cel vernieuwing

 • Aanvulling op verslechterde proteïnen

 • Optisch een dikkere huid

 • Hydrateert en herstelt de lipide barrière

 • Ondersteunt heling van de huid

 • Intens voedend en regenererend

 

 

1e stap – VOORGEDRENKT ELASTISCH KATOENEN MASKER VOOR

                GEZICHT EN HALS

 

De unieke formulering van MOOYA complete effect met Hexapeptiden, pentapeptiden en zijde proteïnen vult de huid op en corrigeert zichtbaar diepere rimpelvorming. Veredelt de effecten van cellen en verbetert het regeneratieproces. Vochtherstellende werking, herstelt de lipide barrière en legt een pantser om epidermaal vochtverlies te minimaliseren en vrije radicalen te blokken. Verbetert de stevigheid en gezichtscontour. Klinisch aangetoonde vermindering van rimpels op voorhoofd en rond  de oog zone.   Het transporteren van de actieve werkstoffen is vergelijkbaar met een mechanisch geïnjecteerde behandeling zoals in esthetische klinieken. Posetijd van het masker bedraagt van 20 tot maximaal 30 minuten.

 

 

2e stap - ACTIEF SERUM MET GOUD & CERAMIDEN

 

Extreem gecondenseerd serum in de vorm van een gel, gebaseerd op ceramiden, goud, hyaluronzuur en een vitaminen complex, verzacht en verstevigt de huid en resulteert in zichtbare rejuvenation De compositie van het serum is bedoeld om de werkstoffen in het masker als het ware extra te activeren. Breng daarom altijd binnen 10 minuten na het afnemen van het masker het serum met een massage op. Het effect van deze behandeling is na toepassing direct zichtbaar. Voor een long lasting effect wordt een kuur van 5 tot 6 MOOYA Bio Organic (home spa) behandelingen binnen 14 dagen aanbevolen. Hierna volstaat 1 x per week naast uw gebruikelijke verzorgingsritueel voor een optimaal onderhouden huid.

 

 

INGREDIENTS INCI MASK: AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, HYDROLIZED SILK PROTEIN, VEGETABLE PEPTIDE COMPLEX, VITAMIN COMPLEX, ACETYL PENTAPEPTIDE 1, ACETYL HEXAPEPTIDE 7, ALOE BARBANENSIS LEAF EXTRACT, CLADOSIPHON OKAMURANUS ROOT EXTRACT, OLIVE FRUIT EXTRACT, GLYCYRRHIZA INFLANTA ROOT EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE 8, BETAINE MONOHYDRATE, TOCOPHERYL ACETATE, HYALURONIC ACID, DISODIUM EDTA, HYDROXETHYL CELLULOSE, PHENOXYETHANOL, RETINOL, ALLANTOIN, FRAGRANCE FROM NATURAL OIL.

INGREDIENTS INCI SERUM: AQUA, GLYCERIN, GLYCERYL MONOSTEARATE, HYDRONATED POLYDECENE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLYCOSIDE, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM (WHITE MINERAL OIL), PEPTIDE COMPLEX, HYDROLIZED COLLAGEN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ACETYL HEXAPEPETIDE 8, CERAMIDE 1, CERAMIDE 3, CERAMIDE 6, HYALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBIC ACID, DIMETHICONE, SODIUM ACRYLANTE COOPOLYMER, PHENOXYETHANOL, D-PANTHENOL, MICA (GOLD POWDER), FRAGRANCE FROM NATURAL OIL.

 

 

 • PRODUCT UITSLUITEND VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN BEAUTYSALONS

 • DE BEHANDELING IS IN TE LASSEN BIJ IEDER COSMETICA MERK

 • DERMATOLOGISCH GETEST

 • DIERPROEFVRIJ

 • KENT GEEN GEWENNING OF VERSLAVENDE WERKING

 

 

 

bottom of page