top of page

MOOYA Bio Organic sebum control met kruidencompositie

2 COMPONENTEN KANT EN KLAAR MASKER + SERUM

 

LEEFTIJD       : alle leeftijden

HUIDTYPE      : neigend naar onzuiverheden, overmatige talgproductie,

                          gecombineerde huid 

RESULTATEN: vermindert talgproductie, verwijdert toxische stoffen,

                           regulerend effect

 

MOOYA Bio Organic talg control met kruiden is een professioneel, klaar voor gebruik, cosmetisch behandelingsproces. Het heeft regulerende eigenschappen op huidcellen en vermindert de secretie van klieren en de talgafscheiding. De behandeling is tevens een milde reiniging en verfijnt het uiterlijk van te grove poriën. Droogt de huid niet uit!

 

EFFECT:

 

 • Het helpt huidprocessen te reguleren

 • Vermindert talgproductie, reinigend

 • Verbetert de huidteint, vermindert gloed

 • Verfijnder poriënbeeld elimineert onzuiverheden en comedonen

 • Rimpels worden gladder, vermoeide uitstraling vermindert

 • Versnelt genezing van de huid, werkt verzachtend

 

 

1e stap – VOORGEDRENKT KATOENEN MASKER VOOR GEZICHT EN HALS

 

De unieke formule is gebaseerd op bestanddelen met een jarenlang succesvolle toepassing binnen de groep medicinale kruiden (o.a. oregano, tijm). De passende compositie van o.a. de kruiden, een vitamine complex en hyaluronzuur resulteren in een extreem verfriste, gezuiverde, vitale uitstraling van de huid. Posetijd masker van 20 tot maximaal 30 minuten.

 

2e stap – ACTIEF GEBONDEN SERUM IN DE VORM VAN EEN CREME

 

Het uiterst gecondenseerd serum in de vorm van een lichte room-crème op basis van een complex van aminozuren en ceramiden zorgt voor een zichtbaar verjongend effect en toenemende elasticiteit van de huid. Het serum binnen 10 minuten na het verwijderen van het masker toepassen en inmasseren. De sterk geconcentreerde behandeling veroorzaakt een optimaal zichtbaar effect na het eerste gebruik. Voor een krachtig effect is het aan te raden om binnen 14 dagen 6 behandelingen uit te voeren met de MOOYA BIO Organic HOME SPA.  

 

Na de kuurperiode herhaalt u deze behandeling een keer per week.

 

INGREDIENTS INCI MASK: AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ORIGANUM VULGARE LEAF OIL, VEGETABLE COMPLEX ( OCIMUM BASILICUM EXTRACT, THYMUS VULGARIS EXTRACT, ORIGANUM VULGARIS EXTRACT), SOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACT, MELALEUCA ALTERNFOLIA LEAF OIL, L-ASCORBIC ACID, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL,  HYALURONIC ACID, CARBOXYMETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, FRAGRANCE FROM NATURAL ESSENTIAL OIL.

INGREDIENTS INCI SERUM: AQUA, GLYCERIN, HYDROLIZED COLLAGEN, HYDROLIZED ELASTIN, VINIS VENIFERA ROOT EXTRACT, MALPIGHIA PUNICIFOLIA (ACEROLA) FRUIT EXTRACT, CERAMIDE 1, CERAMIDE 3, CERAMIDE 6, DIAMOND POWDER, CARBOMER, HIALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, MICA (GOLD POWDER), ASCORBIC ACID, BETAINE MONOHYDRATE, PHENOXYETHANOL, D-PANTHENOL, FRANGRANCE FROM NATURAL OIL.

 

 

 

 • PRODUCT VOOR SALON & HOME SPA TOEPASSING

 • BEVAT GEEN PARABEN, PEG, SLS, SLES, PARFUM

 • DERMATOLOGISCH GETEST

 • NIET OP DIEREN GETEST

 • KENT GEEN NEGATIEVE BIJWERKINGEN, GEWENNING OF VERSLAVENDE WERKING

 • NIET COMEDOGEEN

 

 

  
bottom of page