top of page

MOOYA complete effect stimulerend Aquaporine

2 COMPONENTEN KANT EN KLAAR MASKER + SERUM

 

LEEFTIJD       : Alle leeftijden

HUIDTYPE      : alle uitgedroogde huidtypen, neiging tot vochtverlies 

RESULTATEN: krachtige hydratatie ook in de cel

 

 

Mooie, jonge en gezonde huid is altijd een optimaal gehydrateerde huid. Het wordt nog steeds als de meest belangrijke factor van de anti-agingverzorging beschouwd; vochtbinding. Het beïnvloed de uitstraling van de huid en haar mogelijkheid om de beschermende lipide barrière te onderhouden. De vochtbalans is afhankelijk van de juiste verhoudingen vocht in de huid en verdamping via de epidermis. Voor de ontdekking in 2003 van aquaporine, een kanaal vormend proteïne, verantwoordelijk voor transport van vocht door de cellen heen, ontving de ontdekker een Nobelprijs. Aquaporine bleek verantwoordelijk voor de distributie van vocht door de diverse huidlagen dat als een netwerk van kanaaltjes vocht verdeeld van binnenuit. Hoewel een huid miljoenen aquaporines bevatten is gebleken hoe meer er aanwezig zijn, des te beter de vochthuishouding functioneert.MOOYA complete effect stimulerend Aquaproine is een intensieve 2 stappen behandeling voor gezicht en hals die de activiteit van de natuurlijk aanwezige aquaporine stimuleert en daarmee de vochthuishouding tot diep in de huid optimaliseert. Dit is een van de 8 kant en klare, exceptioneel krachtige behandelingen met verhoogde concentraties aan actieve ingrediënten, exclusief voor beauty salon toepassing.

 

 

EFFECT:

 

 • Stimulatie van de aquaporine activiteit

 • Krachtige hydratatie vanaf de buiten- én binnenkant van de huid

 • Herstelt de lipide barriere

 • Vermindert spanningsgevoel, trekkend en schraal gevoel

 • Beschermt tegen vochtverlies

 • Verbetert de flexibiliteit en elasticiteit van de huid

 • Intensief verzachtend en gladder makend effect

 • Anti-aging en rejuvenation effect

 

 

1e stap – VOORGEDRENKT ELASTISCH KATOENEN MASKER VOOR

                GEZICHT EN HALS

 

De unieke formulering van MOOYA complete effect stimulerend aquaporine prikkelt de synthese van aquaporine (proteïnen die nodig zijn voor intracellulair vochttransport) en rekent radicaal af met dehydratatie. Dankzij een innovatief, natuurlijk stimulatie ingrediënt van de proteïnen, wordt het natuurlijke vochttransport in de huid alsook het vochtbindend vermogen in de opperste huidlagen gestimuleerd. Dit resulteert in vochtherstel aan de buiten- en binnenzijde van de huid. Het masker zorgt voor een zachte, soepele en flexibele huid, beschermt de huid tegen externe invloeden en vochtverlies. Vermindert prikkelingen, schilfering en spant de huid op. Het transporteren van de actieve werkstoffen is vergelijkbaar met een mechanisch geïnjecteerde behandeling zoals in esthetische klinieken. Posetijd van het masker bedraagt van 20 tot maximaal 30 minuten.

 

 

2e stap - ACTIEF SERUM MET GOUD & CERAMIDEN

 

Extreem gecondenseerd serum in de vorm van een gel, gebaseerd op ceramiden, goud, hyaluronzuur en een vitaminen complex, verzacht en verstevigt de huid en resulteert in zichtbare rejuvenation De compositie van het serum is bedoeld om de werkstoffen in het masker als het ware extra te activeren. Breng daarom altijd binnen 10 minuten na het afnemen van het masker het serum met een massage op. Het effect van deze behandeling is na toepassing direct zichtbaar. Voor een long lasting effect wordt een kuur van 5 tot 6 MOOYA Bio Organic (home spa) behandelingen binnen 14 dagen aanbevolen. Hierna volstaat 1 x per week naast uw gebruikelijke verzorgingsritueel voor een optimaal onderhouden huid.

 

 

 

INGREDIENTS INCI MASK: AQUA, GLYCERIN, ROSA MOSQUETA AQUA, HYDROLIZED VIOLA TRICOLOR EXTRACT, AJUGA TURKESTANICA EXTRACT, COLLAGEN AMINO ACIDS, 1-3 PROPANADIOL, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL, HYALURONIC ACID (LOW MOLECULAR), HYDRASOLINOL, GLUCOSE GLUTAMATE, BETAINE MONOHYDRATE, L-ASCORBIC ACID, NIACINAMIDE, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA, XANTAM GUM, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN,  RETINOL, FRAGRANCE FROM NATURAL ESSENTIAL OIL.

INGREDIENTS INCI SERUM: AQUA, GLYCERIN, GLYCERYL MONOSTEARATE, HYDRONATED POLYDECENE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLYCOSIDE, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM (WHITE MINERAL OIL), PEPTIDE COMPLEX, HYDROLIZED COLLAGEN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ACETYL HEXAPEPETIDE 8, CERAMIDE 1, CERAMIDE 3, CERAMIDE 6, HYALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBIC ACID, DIMETHICONE, SODIUM ACRYLANTE COOPOLYMER, PHENOXYETHANOL, D-PANTHENOL, MICA (GOLD POWDER), FRAGRANCE FROM NATURAL OIL.

 

 

 • PRODUCT UITSLUITEND VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN BEAUTYSALONS

 • DE BEHANDELING IS IN TE LASSEN BIJ IEDER COSMETICA MERK

 • DERMATOLOGISCH GETEST

 • DIERPROEFVRIJ

 • KENT GEEN GEWENNING OF VERSLAVENDE WERKING

 

 

bottom of page