top of page

MOOYA complete effect DNA bescherming met Astaxantine

2 COMPONENTEN KANT EN KLAAR MASKER + SERUM

 

LEEFTIJD       : 30+

HUIDTYPE      : grijze, vale, vermoeide huid, gebrek aan teint en vitaliteit

RESULTATEN: energie boost, verbeterde teint, verjongend

 

 

Iedere huid wordt dagelijks bloot gesteld aan schadelijke omgevingsfactoren. Milieuvervuiling in grote steden, UV straling, sick building syndrom, televisie en computerscherm straling kunnen allemaal schadelijke effecten achterlaten op een huid. Te weinig zuurstof, uitdroging en een vermoeide uitstraling zijn veelvuldig voorkomende digitale tijdperk huidproblemen. MOOYA complete effect met Astaxantine is een intensieve 2 stappen behandeling die de huid de hoognodige energieboost geeft en haar beschermt tegen omgevingsbedreigende factoren. Activeert de zuurstofopname, verbetert de micro cellulaire activiteiten en teint, geeft de huid een gezonde en heldere uitstraling. Dit is een van de 8 kant en klare, exceptioneel krachtige behandelingen met verhoogde concentraties aan actieve ingrediënten, exclusief voor beautysalon toepassing.

 

 

EFFECT:

 

 • Krachtige repair en anti-oxidatieve werking

 • Verbetering van de zuurstofopname en teint

 • Verkleint grove poriën

 • Vermindert een vermoeide uitstraling

 • Verjongt en bezit anti-aging kracht

 • Verbetert de flexibiliteit en zachtheid

 • Versterkt en beschermt

 • Vermindert onrust in de huid

 • Voor een soepele, frisse huid

 

 

1e stap – VOORGEDRENKT ELASTISCH KATOENEN MASKER VOOR

                GEZICHT EN HALS

 

De unieke formulering van MOOYA complete effect met Astaxantine verbetert zichtbaar het voorkomen van de huid. Astaxantine is een van de meest krachtige antioxidanten in natuurlijke vorm gevonden, 65 x sterker dan vitamine C, 54 x sterker dan bèta caroteen en 14 x sterker dan vitamine E, beschermt het tegen UV straling en oxidatieve stress en heeft de capaciteit om onrust in de huid te kalmeren en onderdrukken. Het masker heeft een intens rejuvenation effect en ondersteund anti-aging processen (mits toegepast vanaf jongere leeftijd). Laat een vermoeide, fletse uitstraling verdwijnen, verbetert de elasticiteit, stimuleert het metabolisme en accelereert de celvernieuwende werking. Het transporteren van de actieve werkstoffen is vergelijkbaar met een mechanisch geïnjecteerde behandeling zoals in esthetische klinieken. Posetijd van het masker bedraagt van 20 tot maximaal 30 minuten.

 

 

2e stap - ACTIEF SERUM MET GOUD & CERAMIDEN

 

Extreem gecondenseerd serum in de vorm van een gel, gebaseerd op ceramiden, goud, hyaluronzuur en een vitaminen complex, verzacht en verstevigt de huid en resulteert in zichtbare rejuvenation De compositie van het serum is bedoeld om de werkstoffen in het masker als het ware extra te activeren. Breng daarom altijd binnen 10 minuten na het afnemen van het masker het serum met een massage op. Het effect van deze behandeling is na toepassing direct zichtbaar. Voor een long lasting effect wordt een kuur van 5 tot 6 MOOYA Bio Organic (home spa) behandelingen binnen 14 dagen aanbevolen. Hierna volstaat 1 x per week naast uw gebruikelijke verzorgingsritueel voor een optimaal onderhouden huid.

 

 

INGREDIENTS INCI MASK: AQUA, GLYCERIN, 1-3 PROPANADIOL, HYDROLIZED SILK PROTEIN, POLYGLUTAMIC ACID, ASTAXANTHIN EXTRACT, LACTOSE, MINERAL & VITAMIN COMPLEX, HYALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBIC ACID, CERAMIDE 3, VITAMIN B5, DISODIUM EDTA, CARBOMER, RETINOL, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, FRAGRANCE FROM NATURAL OIL.

INGREDIENTS INCI SERUM: AQUA, GLYCERIN, GLYCERYL MONOSTEARATE, HYDRONATED POLYDECENE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLYCOSIDE, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM (WHITE MINERAL OIL), PEPTIDE COMPLEX, HYDROLIZED COLLAGEN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ACETYL HEXAPEPETIDE 8, CERAMIDE 1, CERAMIDE 3, CERAMIDE 6, HYALURONIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBIC ACID, DIMETHICONE, SODIUM ACRYLANTE COOPOLYMER, PHENOXYETHANOL, D-PANTHENOL, MICA (GOLD POWDER), FRANGRANCE FROM NATURAL OIL.

 

 

 • PRODUCT UITSLUITEND VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN BEAUTYSALONS

 • DE BEHANDELING IS IN TE LASSEN BIJ IEDER COSMETICA MERK

 • DERMATOLOGISCH GETEST

 • DIERPROEFVRIJ

 • KENT GEEN GEWENNING OF VERSLAVENDE WERKING

 

 

 

 

bottom of page