top of page
IST PRO OXYGEN 2018.jpg
FACE OXYGEN.png

INTELLIGENT SKIN THERAPY

 

REINIGEND EN ZUURSTOF ACTIVEREND KOMPRES MASKER MET AOSA ALG

 

Intelligent Skin Therapy masker is een geconcentreerd cocktail van extreem actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, in de vorm van een kant en klaar doordrenkt katoenen gezichtsmasker. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de groene aosa alg en witte berkenblad extract hebben zuiverende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Ze geven een gezonde, heldere teint en verbeteren de zuurstofopname. Het regenereert, versterkt huidcellen en heeft voedende en vochtherstellende eigenschappen. De huid is verfrist, relaxed en geëgaliseerd, zachter, delicaat glad. Vermindert kleurverschillen, irritatie en een ongelijkmatig huidbeeld. Voor ieder huidtype, sterk aanbevolen voor de vettige, gecombineerde huid en om acne te verminderen. De unieke formule in combinatie met het katoenen masker, gedrenkt in een serum met hoogwaardige actieve ingrediënten laat na een behandeling al resultaat zien. De gekozen vorm van de actieve deeltjes is precies aangepast aan de huidstructuur en kent daardoor een optimale opname en samenwerking met de huidcellen. De structuur van het masker fungeert als een filter om de werkstoffen te transporteren tot in de diepere huidlagen en voorkomt de verdamping tijdens het inwerken.

 

 

PROFESSIONAL INGREDIENTS INCI: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, AMINO ACIDS AGENTS, ALGAE AOSA (ULVA) EXTRACT, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, TOCOPHERYL (E), ASCORBIC ACID (C), HIALURONIC ACID, ALLANTOIN, HYDROXETHYL CELLULOSE, METHYL BENZOATE, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUT & PLANT OIL)

VEGAN HOME SPA INGREDIENTS INCI: AQUA, ALGAE AOSA (ULVA) EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, HYALURONIC ACID, 1,3 PROPANADIOL, GLYCERIN, AMINO ACID AGENTS, CENTELLA ASIATICA ROOT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, L-ASCORBIC ACID, ALLANTOIN, LACTIC ACID, HYDROXETHYL CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUIT & PLANT OIL)

 

TOEPASSING; bij iedere gelegenheid doch bij voorkeur 's-avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht in plaats van de gebruikelijke nachtverzorging. Zorg dat het masker goed aansluit op het gezicht om verdamping naar buiten te voorkomen. De afsluitende werking van het kompres zorgt ervoor dat de werkstoffen zo diep mogelijk in de huid worden opgenomen. Na 15 tot maximaal 30 minuten het masker verwijderen en het eventuele residu afnemen. Indien mogelijk pas de volgende ochtend het gezicht reinigen. Als kuurbehandeling 2 tot maximaal 3 maal per week te gebruiken.

bottom of page