top of page
vegan gefermenteerd parel extract  collageen pro vliesmasker
vegan gefermenteerd parel extract  collageen home spa vliesmasker

BeautyFace Natuurlijk Parelextract, verzachtend vegan fermented collageen masker professioneel & home spa

  

Voor de ieder huidtype en elke leeftijd met behoefte aan optimaal voorkomen, regenaratie en een verzachte anti age uitstraling. 

 

Het masker met parelextract is rijk aan aminozuren voor uitzonderlijke voeding en een anti aging werking. Extract uit witte parels bevat aminozuren en minerale zouten voor een mooiere teint en het reguleren van metabole processen in de huid. Het geeft een jeugdige en stralende look. Parelextract absorbeert ook negatieve effecten van UV-licht (de strijd tegen vrije radicalen en photo aging). Na de behandeling ervaart u een ongekende zachte, soepele en jongere huid die aantrekkelijk overkomt op uw omgeving. Fluweelachtig in de aanraking. Assepoesteruurtjes voor een bijzonder avondje uit.

 

Dominante werkstoffen; natuurlijke marine collageen, hyaluronzuur, pearl extract rijk aan aminozuren, zoethout extract, Prunus extract, vitamine C & E.

 

Ingredients INCI: Aqua (Water), Holothuria cinerascens (Sea Cucumber) Collagen, Collagen ferment filtrate, 1,3 Propanediol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Prunus Cerasifera Extract, Pearl Powder Extract, D-Panthenol, Niacynamide, Beta Glucan, Sodium Hyaluronate, Vitis Vinifera Seed Oil, Retinol, Tocopherol, Algin, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Fragrance (from natural oil)

Er zit een procentueel verschil in werkstoffen tussen professional en home spa treatments.

 

Goed om te weten: BeautyFace is een kant en klaar professioneel gezichtsmasker gebaseerd op natuurlijk marine collageen. De innovatieve techniek bestaat uit de structuur van het Hydrogel masker in combinatie met microdeeltjes collageen die tezamen gedrenkt zijn in een serum vol actieve bestanddelen. Het masker zorgt voor intense absorptie in de diepere huidlagen en heeft een sterker effect dan de standaard maskers.

Hydrogel masker heeft een filterwerking die in combinatie met de lichaamswarmte langzaam de actieve ingrediënten vrij geeft in de huid en verdamping voorkomt. Het BeautyFace natuurlijk collageen komt sterk overeen met de proteïnen van menselijke huidcellen, wordt door de huidcellen opgenomen en stimuleert op revolutionaire wijze de opbouw. Het masker heeft een effectieve herstellende werking, optimale vochtherstellende en anti-aging werking. De resultaten zijn direct zichtbaar vanaf de eerste toepassing. Een kuurverband van 5 behandelingen binnen het tijdperk van een maand geven een schitterend huidbeeld voor een langere periode. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van zeer luxe salontreatments.

 

TOEPASSING: Gezicht grondig reinigen inclusief peeling behandeling. Verpakking openen langs de scheurrand, masker voorzichtig uit verpakking nemen en op gezicht plaatsen, bij voorkeur in horizontale positie liggen. Masker goed aan laten sluiten op de individuele gezichtsvorm. Bij voorkeur 30 minuten pose tijd. Hierna het masker afnemen en het residu op het gelaat laten intrekken of inmasseren. Niets afnemen. Het werkzame effect is bij de eerste toepassing al zicht- en voelbaar. Voor een optimale werking adviseren wij 5 behandelingen uit te voeren met tussenpose van 3 tot 5 dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIST U DAT: Collageen de belangrijkste proteïne in het lichaam is en zelfs 70% van de huid bevat. Vanaf 25 jarige leeftijd neemt de opbouw van collageen in de huid al af en starten de huidverouderingsprocessen, ontstaan eerste lijntjes of rimpeltjes, de huid verliest sneller haar vochtreserve. Niet voor niets kom je collageen in veel cosmetica producten tegen.

 

Samenvattende effecten van de BeautyFace collageen maskers:

 

*  Aanvulling van collageen

*  Vermindert rimpels

*  Intens vochtherstellende werking

*  Verstevigde maar zachtere huid

*  Voorziet in vitamine en sporenelementen

*  Gladdere huid met een verbeterde teint

 

  

bottom of page