top of page
nek_decolleté_sfeerbeeld_(3).jpg
NECK COLLAGEN.png
DECOLLETE COLLAGEN.png
IST EYE PATCH COLLAGEN.png

INTELLIGENT SKIN THERAPY

VEGAN CEL HERSTELLEND KOMPRES MASKER

COLLAGEEN

 

Intelligent Skin Therapy masker is een geconcentreerd cocktail van extreem actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, in de vorm van een kant en klaar doordrenkt banenenkatoen nek & decolleté masker. Dankzij de ideale huid nutritionele compositie met de actieve ingrediënten voor een beschadigde huid zoals collageen peptiden, zeealg en hyaluron herstellen de huidcellen en neemt de dichtheid, dikte en elasticiteit van de huid toe. Vocht wordt opgeslagen, rimpels verminderen, het algehele huidbeeld is jonger. Bijkomend effect bestaat uit een beschermende film tegen vochtverlies. Na gebruik ziet de huid er verjongd, zachter, helderder en delicaat uit met een gezonde teint en glow. De unieke formule in combinatie met het katoenen masker, gedrenkt in een serum met hoogwaardige actieve ingrediënten laat na een behandeling al resultaat zien. De gekozen vorm van de actieve deeltjes is precies aangepast aan de huidstructuur en kent daardoor een optimale opname en samenwerking met de huidcellen. De structuur van het masker is een filter om de werkstoffen te transporteren tot in de diepere huidlagen en voorkomt de verdamping tijdens het inwerken.

 

ACTIVE INGREDIENTS: COLLAGEN TRIPEPTIDE, HYALURONIC ACID, SEAWEED EXTRACT.

 

INGREDIENTS INCI AQUA, COLLAGEN TRIPEPTIDE, HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, FOCUS VESICULOSIS (SEAWEED) EXTRACT, 1,3 PROPANADIOL, GLYCERIN, ALPHA TOCOPHEROL, LACTIC ACID, HYDROXETHYL CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUIT & PLANT OIL)

 

TOEPASSING; bij iedere gelegenheid doch bij voorkeur 's-avonds aanbrengen op een gereinigde huid. Zorg dat het masker goed aansluit op de huid om verdamping naar buiten te voorkomen. De afsluitende werking van het kompres zorgt ervoor dat de werkstoffen zo diep mogelijk in de huid worden opgenomen. Na 15 tot maximaal 30 minuten het masker verwijderen en het eventuele residu afnemen. Indien mogelijk pas de volgende ochtend reinigen. Als kuurbehandeling 2 tot maximaal 3 maal per week te gebruiken. Normale toepassing 1 x per 7 tot 10 dagen.

 

bottom of page